Pohditko sitä, miten lapsesi tai nuoresi osaamisen ja taidot saisi tuotua paremmin esille?

Miten saisit tukea antaville lähi-ihmisille päiväkodissa, koulussa, tilapäisasumisessa tai muussa ympäristössä välitettyä tiedon, joka mahdollistaa lapsesi tai nuoresi kuulluksi ja ymmärretyksi tulemisen?

Kommunikaatio ILO järjestää maksuttoman webinaarin tiistaina 20.2.2024 klo 17.00. Webinaarissa nostetaan esille tapoja, joilla voimme tulla tietoiseksi asioista, jotka vaikuttavat vuorovaikutushetkien onnistumiseen.

 

Ilmoittautumalla webinaariin, liityt Kommunikaatio ILOn uutiskirjeen tilaajaksi.  

Tästä syystä sinun kannattaa osallistua:

  1. Elämän erilaisissa muutostilanteissa, kuten koulun vaihdossa, uuden avustajan aloittamisessa tai muissa muutostilanteissa on lapsen ja nuoren kuulluksi ja ymmärretyksi tulemisen kannalta tärkeää, että uudet ihmiset ovat tietoisia lapsen kommunikointi- ja vuorovaikutustaidoista. Mitä hän osaa ja missä hän on taitava?
  2. Tiedon välittäminen vuorovaikutukseen ja kommunikoiniin  liittyvissä asioissa ei ole aina helppoa. Haluamme kertoa Vilo-vuorovaikutuspassista ja sen mahdollisuuksista tukea tiedon välittämistä elämän erilaisissa muutostilanteissa.

Ketä varten vuorovaikutuksen tukeminen on?

Vuorovaikutus ja kommunikointi ovat tärkeä osa elämää. 

Jokaisella on mahdollisuus tulla kuulluksi ja ymmärretyksi, mikäli saa siihen oikeanlaista tukea. Jokaisella on myös mahdollisuus tehdä omaan elämään liittyviä päätöksiä, kunhan ympärillä on vuorovaikutuksen ja kommunikoinnin mahdollistavia ihmisiä.

 

Webinaari on tarkoitettu erityisesti:

1. Perheille, jossa on vuorovaikutuksessa ja/ tai kommunikoinnissa tukea tarvitseva henkilö

2. Kaikille, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään osaamista vuorovaikutuksen ja kommunikaation tukemisessa

Kannustamme sinua osallistumaan webinaariin, vaikka et juuri kyseiseen aikaan pääsisi osallistumaan, sillä webinaarista lähetetään sinulle linkki tallenteeseen, jonka pystyt myöhemmin katsomaan.